Меню
ГоловнаТехніка для лісу та садуМотокоси і тримериБензокоса Edon GT 520/3000

Всі бренди

Abicor binzelBeckerCGMBestДніпро-мАвангардАврораАгросилаБайкалБелмашГранитGrandБелорусVitaMatrixBlack&deckerБелорусмашTekhmannБригадирБулатВітебскВитязьГеройГладиаторДнепрДнепротехЗенитЗубрИжмашИнтерсколИскраКедрКентаврКубаньЛучМинскМогилевНиваНondaПатонРитмРосweldСвармастерСвитязьСпецСпикаStand professionalТайгаТемпТехпромТисаУралУралстальWeldTelwinTongaТитанСоюзШмельЧемпионЭлектромашЭлпромЭнергомашCronusCraft-tecDolmarЭраEfcoEdonChuntaoForwardFirmanFotonEnergypowerGrunhelmEurotecForteGenusGoodluckGrandtoolHitachiHomeliteHelferHusqvarnaHondaHuterIron angelРучеекTokachiArdisДружба-2DnisterBoschKarcherMakitaKaltmanMarioMacallisterMotocraftPartnerNutoolPowercraftRebinerMorkleProcraftRezerPubertKatarSadkoKaiserRoyceSharkShyuanSchweisSmartSpektrSsvaStierStihlStromoTatra gardenSubaruSturmSamsonTexacVegaVikingIkramogatecVitalsWmasterWerkTopTeslaWeimaWeima deluxeZirkaZomaxWormsHarvesterBergoYMASUGTMБеларусмашВолыньGrunweltNowaGreen gardenСтартForestaEltosMainzМрияСпектрGartnerRedboРоссельмашМотор сичTataЭнергияCrosserProweldKendeRiber-profiLimexHunterAtlasOKAYTITANAISIKAIKrugerEsabKriptonМонолитX-tremeDragonTrafimetТаврFroniusDoloniWeldasРусский драконАнтикPeloxForsageТксSpotКрабKraftДонметKleinДокетGrune gartenMegatecРостовдонLoncinWelding dragonHyperthermБромиксRextonKraissmannVorsklaVilmasУралмашReachNordexРитм-мZingerАмурLeader gardenGardtechИжпромМиассAl-koStigaDewaltГромAlpinaGreenfieldOnexDenzelAKSANDLFogging MachinePalmeraWikingAYERBEREMASFogoDaewooEasy PowerYanchuanALDOOkayamaRAKETASAKUMAФлорисJIWANNIANY-BOXAPROTHUNDERСичMAR-POLGetStarINGCOTvardyBreviaUnicraftOleo-MacСвiт ГенераторiвSheep clipperAssistantGet Star WeldСириусMarkalBraitDeksterПрогресBluettiПлазмаFermerГомельRupezAksorКаховкаКедровникTechnicsБрестFerrumAL-FATURBOPremium PowerSayideTex.ACStarkEcoFlowБеларусьЦиклонFellerАзовсельмашБелтехСибирьБуранЮграBizonJackeryCleanerПротонCrownDwtRedFoxFlashfishGreen ForesterNarvaПанцирьTillmanBlack stallionProfi-tecАгромаркаХарьковRucelfСтабикЛуч профиCraftopWorcraftMachtzВекторGradZongshen

Бензокоса Edon GT 520/3000

3234 грн. В наявності
Бренд: Edon
Рейтинг: 5/5 - 1 голосів
Доставка

Самовивіз: м. Харків, вул. Раєвської, 13

По Харкову кур'єром:від 100 до 200 грн

По Україні: "Нова Пошта", "Інтайм", "Delivery" за тарифами перевізника

Оплата
  • готівкою
  • банківською карткою
  • накладеним платежем
  • безготівковий розрахунок
  • безготівковий розрахунок+ПДВ
  • Кредит/Розстрочка
Повернення

14 днів на повернення товару або обмін товару

Гарантія

24 місяці офіційної гарантії

`

Опис

Бензокоса Edon GT 520/3000 - це універсальний і потужний інструмент, призначений для виконання різних завдань з різання. Чи підстригаєте ви траву, зрізаєте густу рослинність або доглядаєте сад, цей двотактний кущоріз впорається з будь-яким завданням. Давайте вивчимо його технічні характеристики, які роблять його надійним вибором як для професіоналів, так і для домовласників:

Edon GT 520/3000 має вражаючу вихідну потужність 3,0 кВт, що робить його надійним вибором для широкого спектру операцій різання. Діаметр волосіні 2,5 мм забезпечує точність та ефективність при використанні тримерної волосіні. Незалежно від того, чи використовуєте ви тримірну волосінь з діаметром різу 420 мм або лезо з діаметром різу 254 мм, цей кущоріз забезпечить вражаючі результати. Edon GT 520/3000 оснащений двотактним двигуном з повітряним охолодженням та розрахований на довговічність та ефективність. Завдяки робочому об'єму 52 см³ та максимальній частоті обертання 9000 об/хв він легко справляється з твердою рослинністю. Паливний бак ємністю 1,1 літра продовжує термін служби та знижує необхідність частої дозаправки. Оснащений ручним стартером, ви можете контролювати, коли починати роботу з різання. Компактна конструкція кущі та вага 7,0 кг роблять його відносно простим у користуванні незалежно від того, чи є професійним ландшафтним дизайнером або домовласником, що доглядає свою ділянку.

Бензокоса Edon GT 520/3000 з 12-місячною гарантією та реєстрацією торгової марки в Китаї пропонує як продуктивність, так і спокій. В комплект поставки входить сама мотокоса, котушка з тримерною ліскою, лезо для більш важких стрижкових робіт, плечові ремені для додаткового комфорту, ручка і необхідні інструменти для обслуговування та складання. Це повний пакет, який допоможе вам розпочати роботу над проектами різання. Вибирайте бензокосу Edon GT 520/3000, щоб забезпечити точну стрижку та потужність, на яку можна покластися. Це ідеальний інструмент для підтримки вашого відкритого простору у чудовій формі.

Характеристики Бензокоса Edon GT 520/3000

Коментарі

    Так само радимо подивитися

    Заказ в 1 клик
    Спасибо!

    Наши менеджеры свяжутся с Вами в ближайшее время!

    Оплата частинами (ПриватБанк) Оплата частинами (ПриватБанк)
    Миттєва розстрочка (ПриватБанк) до 24 місяців Миттєва розстрочка (ПриватБанк) до 24 місяців
    Кредит від Sense Bank Кредит від Sense Bank