Меню
ГоловнаВерстатиСвердлильні верстатиСвердлильний верстат Edon BD-13/400

Всі бренди

Abicor binzelBeckerCGMBestДніпро-мАвангардАврораАгросилаБайкалБелмашГранитGrandБелорусVitaMatrixBlack&deckerБелорусмашTekhmannБригадирБулатВітебскВитязьГеройГладиаторДнепрДнепротехЗенитЗубрИжмашИнтерсколИскраКедрКентаврКубаньЛучМинскМогилевНиваНondaПатонРитмРосweldСвармастерСвитязьСпецСпикаStand professionalТайгаТемпТехпромТисаУралУралстальWeldTelwinTongaТитанСоюзШмельЧемпионЭлектромашЭлпромЭнергомашCronusCraft-tecDolmarЭраEfcoEdonChuntaoForwardFirmanFotonEnergypowerGrunhelmEurotecForteGenusGoodluckGrandtoolHitachiHomeliteHelferHusqvarnaHondaHuterIron angelРучеекTokachiArdisДружба-2DnisterBoschKarcherMakitaKaltmanMarioMacallisterMotocraftPartnerNutoolPowercraftRebinerMorkleProcraftRezerPubertKatarSadkoKaiserRoyceSharkShyuanSchweisSmartSpektrSsvaStierStihlStromoTatra gardenSubaruSturmSamsonTexacVegaVikingIkramogatecVitalsWmasterWerkTopTeslaWeimaWeima deluxeZirkaZomaxWormsHarvesterBergoYMASUGTMБеларусмашВолыньGrunweltNowaGreen gardenСтартForestaEltosMainzМрияСпектрGartnerRedboРоссельмашМотор сичTataЭнергияCrosserProweldKendeRiber-profiLimexHunterAtlasOKAYTITANKrugerEsabKriptonМонолитX-tremeDragonTrafimetТаврFroniusDoloniWeldasРусский драконАнтикPeloxForsageТксSpotКрабKraftДонметKleinДокетGrune gartenMegatecРостовдонLoncinWelding dragonHyperthermБромиксRextonKraissmannVorsklaVilmasУралмашReachNordexРитм-мZingerАмурLeader gardenGardtechИжпромМиассAl-koStigaDewaltГромAlpinaGreenfieldOnexDenzelAKSANDLFogging MachinePalmeraWikingAYERBEREMASFogoDaewooEasy PowerYanchuanALDOOkayamaRAKETASAKUMAФлорисJIWANNIANY-BOXAPROTHUNDERСичMAR-POLGetStarINGCOTvardySheep clipperAssistantGet Star WeldСириусMarkalBraitDeksterПрогресBluettiПлазмаFermerГомельRupezAksorКаховкаКедровникTechnicsБрестFerrumAL-FATURBOPremium PowerSayideTex.ACStarkБеларусьЦиклонFellerАзовсельмашБелтехСибирьБуранЮграBizonJackeryCleanerПротонCrownDwtRedFoxFlashfishGreen ForesterNarvaПанцирьTillmanBlack stallionProfi-tecАгромаркаХарьковRucelfСтабикЛуч профиCraftopWorcraftMachtzВекторGradZongshen

Свердлильний верстат Edon BD-13/400

2705 грн. В наявності
Бренд: Edon
Рейтинг: 5/5 - 2 голосів
Доставка

Самовивіз: м. Харків, вул. Раєвської, 13

По Харкову кур'єром:від 100 до 200 грн

По Україні: "Нова Пошта", "Інтайм", "Delivery" за тарифами перевізника

Оплата
  • готівкою
  • банківською карткою
  • накладеним платежем
  • безготівковий розрахунок
  • безготівковий розрахунок+ПДВ
  • Кредит/Розстрочка
Повернення

14 днів на повернення товару або обмін товару

Гарантія

24 місяці офіційної гарантії

`

Опис

Настільний свердлильний верстат Edon BD-13/400 – це універсальний та компактний інструмент, призначений для точного свердління. Незалежно від того, чи є любителем або професіоналом, цей свердлильний верстат забезпечить необхідну вам точність і потужність. 

Edon BD-13/400 має потужність 400 Вт, що робить його придатним для різних завдань свердління. Напруга 220 В та частота 50 Гц забезпечують стабільне електроживлення для точних операцій свердління. Цей настільний свердлильний верстат оснащений асинхронним двигуном і пропонує п'ять різних налаштувань швидкості в діапазоні від 515 до 2580 об/хв. Така гнучкість швидкості дозволяє вибрати ідеальні налаштування для ваших конкретних вимог до буріння. Завдяки максимальному діаметру свердла 13 мм і ходу шпинделя 50 мм цей свердлильний верстат може обробляти свердла різних розмірів і глибин. 

Робочий стіл можна нахиляти на кут до 45°, що забезпечує додаткову гнучкість під час свердління під кутом. Робочий стіл розміром 160x160 мм забезпечує достатньо місця для вашої заготівлі, а основа 290x190 мм забезпечує стійкість та підтримку під час роботи. Відстань від шпинделя до робочого столу (220 мм) та від шпинделя до основи (300 мм) розраховані на роботу із заготовками різних розмірів та форм. На свердлильний верстат надається гарантія терміном на 1 рік, що дає вам впевненість у його довговічності та продуктивності. Його вага складає 13,2 кг, що робить його зручним інструментом для вашої майстерні.

В комплект поставки входить корпус свердлувального верстата з електродвигуном, основа, патрон свердлильний з ключем, поворотний стіл, лещата, захисний кожух патрона, підставка, інструкція з експлуатації з гарантійним талоном, монтажний комплект. Завдяки цьому комплексному набору у вас є все необхідне, щоб легко розпочати проекти буріння. Виберіть настільний свердлильний верстат Edon BD-13/400 для точного та потужного свердління у компактному та універсальному корпусі.

Характеристики Свердлильний верстат Edon BD-13/400

  • 220 В
  • 50 Гц
  • 450 Вт
  • 13 мм
  • В16
  • 36 мм
  • 280-2650 об/хв
  • 50 мм
  • 160 х 160 мм
  • 13 кг
  • 430x330x225 мм
  • Сверлильный станок Эдон Edon BD-13/400 - 1 шт Сверлильный патрон 13 мм - 1 шт Комплект крепежа Паспорт - 1 шт Упаковка - 1 шт

Коментарі

    Так само радимо подивитися

    Заказ в 1 клик
    Спасибо!

    Наши менеджеры свяжутся с Вами в ближайшее время!

    Оплата частинами (ПриватБанк) Оплата частинами (ПриватБанк)
    Миттєва розстрочка (ПриватБанк) до 24 місяців Миттєва розстрочка (ПриватБанк) до 24 місяців
    Кредит від Sanse Bank Кредит від Sanse Bank