Меню
ГоловнаТехніка для лісу та садуМотокоси і тримериТример бензиновий Edon GT-630/3700

Всі бренди

Abicor binzelBeckerCGMBestДніпро-мАвангардАврораАгросилаБайкалБелмашГранитGrandБелорусVitaMatrixBlack&deckerБелорусмашTekhmannБригадирБулатВітебскВитязьГеройГладиаторДнепрДнепротехЗенитЗубрИжмашИнтерсколИскраКедрКентаврКубаньЛучМинскМогилевНиваНondaПатонРитмРосweldСвармастерСвитязьСпецСпикаStand professionalТайгаТемпТехпромТисаУралУралстальWeldTelwinTongaТитанСоюзШмельЧемпионЭлектромашЭлпромЭнергомашCronusCraft-tecDolmarЭраEfcoEdonChuntaoForwardFirmanFotonEnergypowerGrunhelmEurotecForteGenusGoodluckGrandtoolHitachiHomeliteHelferHusqvarnaHondaHuterIron angelРучеекTokachiArdisДружба-2DnisterBoschKarcherMakitaKaltmanMarioMacallisterMotocraftPartnerNutoolPowercraftRebinerMorkleProcraftRezerPubertKatarSadkoKaiserRoyceSharkShyuanSchweisSmartSpektrSsvaStierStihlStromoTatra gardenSubaruSturmSamsonTexacVegaVikingIkramogatecVitalsWmasterWerkTopTeslaWeimaWeima deluxeZirkaZomaxWormsHarvesterBergoYMASUGTMБеларусмашВолыньGrunweltNowaGreen gardenСтартForestaEltosMainzМрияСпектрGartnerRedboРоссельмашМотор сичTataЭнергияCrosserProweldKendeRiber-profiLimexHunterAtlasOKAYTITANKrugerEsabKriptonМонолитX-tremeDragonTrafimetТаврFroniusDoloniWeldasРусский драконАнтикPeloxForsageТксSpotКрабKraftДонметKleinДокетGrune gartenMegatecРостовдонLoncinWelding dragonHyperthermБромиксRextonKraissmannVorsklaVilmasУралмашReachNordexРитм-мZingerАмурLeader gardenGardtechИжпромМиассAl-koStigaDewaltГромAlpinaGreenfieldOnexDenzelAKSANDLFogging MachinePalmeraWikingAYERBEREMASFogoDaewooEasy PowerYanchuanALDOOkayamaRAKETASAKUMAФлорисJIWANNIANY-BOXAPROTHUNDERСичMAR-POLGetStarINGCOTvardySheep clipperAssistantGet Star WeldСириусMarkalBraitDeksterПрогресBluettiПлазмаFermerГомельRupezAksorКаховкаКедровникTechnicsБрестFerrumAL-FATURBOPremium PowerSayideTex.ACStarkБеларусьЦиклонFellerАзовсельмашБелтехСибирьБуранЮграBizonJackeryCleanerПротонCrownDwtRedFoxFlashfishGreen ForesterNarvaПанцирьTillmanBlack stallionProfi-tecАгромаркаХарьковRucelfСтабикЛуч профиCraftopWorcraftMachtzВекторGradZongshen

Тример бензиновий Edon GT-630/3700

3373 грн. В наявності
Бренд: Edon
Рейтинг: 5/5 - 2 голосів
Доставка

Самовивіз: м. Харків, вул. Раєвської, 13

По Харкову кур'єром:від 100 до 200 грн

По Україні: "Нова Пошта", "Інтайм", "Delivery" за тарифами перевізника

Оплата
  • готівкою
  • банківською карткою
  • накладеним платежем
  • безготівковий розрахунок
  • безготівковий розрахунок+ПДВ
  • Кредит/Розстрочка
Повернення

14 днів на повернення товару або обмін товару

Гарантія

24 місяці офіційної гарантії

`

Опис

Бензиновий триммер Edon GT-630/3700 - універсальний та потужний інструмент, призначений для всіх ваших потреб у ландшафтному дизайні. Завдяки своїм надійним характеристикам це ідеальний вибір для догляду за відкритими просторами. 

 

Триммер Edon GT-630/3700 має потужний двигун потужністю 3,7 кВт, що дозволяє йому виконувати різні завдання з ландшафтного дизайну. Якщо вам потрібно підстригти траву, розчистити чагарник або доглядати сад, цей триммер впорається з цим завданням. Незважаючи на свою потужність, цей триммер має вагу 7,0 кг, що дозволяє використовувати його протягом тривалого часу, не викликаючи надмірної втоми. 12-місячна гарантія дає вам впевненість у тому, що ваші інвестиції захищені.

Завдяки діаметру волосіні 2,5 мм триммер впорається з дрібною дрібною роботою, а діаметр ріжучої волосіні 420 мм забезпечує ефективну стрижку трави. Для твердішої рослинності діаметр ножа 254 мм забезпечує необхідну міцність.

Висока максимальна частота 9000 об/хв гарантує швидке та точне різання, а двигун потужністю 4,9 л.с. забезпечує необхідну потужність на вирішення складних завдань. Паливний бак тримера об'ємом 1,1 літра дозволяє продовжити роботу без частої дозаправки. Об'єм двигуна 63 см³ забезпечує надійну та ефективну роботу. Ручний стартер забезпечує простий та надійний запуск тримера, що дозволяє швидко розпочати роботу.

Edon – торгова марка, зареєстрована у Китаї, відома своєю якістю та надійністю. Тример працює на двотактному двигуні з повітряним охолодженням і використовує як паливо суміш бензину та масла у співвідношенні 25:1, забезпечуючи чисте та ефективне джерело енергії.

У комплект тримера входить ріжуча насадка з 3 лезами, лезо з 40 зубами, мірна склянка, набір інструментів, інструкція з експлуатації та гарантійний талон. Цей комплексний пакет гарантує, що ви маєте все необхідне для початку роботи.

Виберіть бензиновий триммер Edon GT-630/3700 для своїх потреб у ландшафтному дизайні та оцініть потужність та точність, які він пропонує для догляду за відкритими просторами.

Характеристики Тример бензиновий Edon GT-630/3700

  • 2-х тактный
  • 3.7/4.9
  • 2800±200
  • 63
  • 01:25:00
  • 1500
  • 28
  • Нож - 3-х лопастной / Нож - 40 зубов / Мерный бачок / Набор инструментов / Инструкция / Гарантийный талон Упаковка Коробка
  • 330х320х200
  • 7
  • 12

Коментарі

    Так само радимо подивитися

    Заказ в 1 клик
    Спасибо!

    Наши менеджеры свяжутся с Вами в ближайшее время!

    Оплата частинами (ПриватБанк) Оплата частинами (ПриватБанк)
    Миттєва розстрочка (ПриватБанк) до 24 місяців Миттєва розстрочка (ПриватБанк) до 24 місяців
    Кредит від Sanse Bank Кредит від Sanse Bank