Меню
ГоловнаВерстатиСвердлильні верстатиСвердлильний верстат Edon BD-16/500

Всі бренди

Abicor binzelBeckerCGMBestДніпро-мАвангардАврораАгросилаБайкалБелмашГранитGrandБелорусVitaMatrixBlack&deckerБелорусмашTekhmannБригадирБулатВітебскВитязьГеройГладиаторДнепрДнепротехЗенитЗубрИжмашИнтерсколИскраКедрКентаврКубаньЛучМинскМогилевНиваНondaПатонРитмРосweldСвармастерСвитязьСпецСпикаStand professionalТайгаТемпТехпромТисаУралУралстальWeldTelwinTongaТитанСоюзШмельЧемпионЭлектромашЭлпромЭнергомашCronusCraft-tecDolmarЭраEfcoEdonChuntaoForwardFirmanFotonEnergypowerGrunhelmEurotecForteGenusGoodluckGrandtoolHitachiHomeliteHelferHusqvarnaHondaHuterIron angelРучеекTokachiArdisДружба-2DnisterBoschKarcherMakitaKaltmanMarioMacallisterMotocraftPartnerNutoolPowercraftRebinerMorkleProcraftRezerPubertKatarSadkoKaiserRoyceSharkShyuanSchweisSmartSpektrSsvaStierStihlStromoTatra gardenSubaruSturmSamsonTexacVegaVikingIkramogatecVitalsWmasterWerkTopTeslaWeimaWeima deluxeZirkaZomaxWormsHarvesterBergoYMASUGTMБеларусмашВолыньGrunweltNowaGreen gardenСтартForestaEltosMainzМрияСпектрGartnerRedboРоссельмашМотор сичTataЭнергияCrosserProweldKendeRiber-profiLimexHunterAtlasOKAYTITANKrugerEsabKriptonМонолитX-tremeDragonTrafimetТаврFroniusDoloniWeldasРусский драконАнтикPeloxForsageТксSpotКрабKraftДонметKleinДокетGrune gartenMegatecРостовдонLoncinWelding dragonHyperthermБромиксRextonKraissmannVorsklaVilmasУралмашReachNordexРитм-мZingerАмурLeader gardenGardtechИжпромМиассAl-koStigaDewaltГромAlpinaGreenfieldOnexDenzelAKSANDLFogging MachinePalmeraWikingAYERBEREMASFogoDaewooEasy PowerYanchuanALDOOkayamaRAKETASAKUMAФлорисJIWANNIANY-BOXAPROTHUNDERСичMAR-POLGetStarINGCOTvardySheep clipperAssistantGet Star WeldСириусMarkalBraitDeksterПрогресBluettiПлазмаFermerГомельRupezAksorКаховкаКедровникTechnicsБрестFerrumAL-FATURBOPremium PowerSayideTex.ACStarkБеларусьЦиклонFellerАзовсельмашБелтехСибирьБуранЮграBizonJackeryCleanerПротонCrownDwtRedFoxFlashfishGreen ForesterNarvaПанцирьTillmanBlack stallionProfi-tecАгромаркаХарьковRucelfСтабикЛуч профиCraftopWorcraftMachtzВекторGradZongshen

Свердлильний верстат Edon BD-16/500

3586 грн. В наявності
Бренд: Edon
Рейтинг: 5/5 - 1 голосів
Доставка

Самовивіз: м. Харків, вул. Раєвської, 13

По Харкову кур'єром:від 100 до 200 грн

По Україні: "Нова Пошта", "Інтайм", "Delivery" за тарифами перевізника

Оплата
  • готівкою
  • банківською карткою
  • накладеним платежем
  • безготівковий розрахунок
  • безготівковий розрахунок+ПДВ
  • Кредит/Розстрочка
Повернення

14 днів на повернення товару або обмін товару

Гарантія

24 місяці офіційної гарантії

`

Опис

Настільний свердлильний верстат Edon BD-16/500 – це універсальний та надійний інструмент, призначений для широкого спектру завдань свердління. Незалежно від того, чи є професіоналом або любителем DIY, цей свердлильний верстат забезпечить необхідну вам потужність і точність.

Edon BD-16/500 має потужність 500 Вт, що робить його придатним для свердління різних матеріалів. Незалежно від того, чи працюєте ви з деревом, металом чи пластиком, цей настільний свердлильний верстат впорається з цим завданням. Завдяки напрузі 220 В та номінальному струму 2,3 А він забезпечує стабільне та надійне джерело живлення для ваших потреб буріння. Розмір патрона 16 мм дозволяє використовувати різні варіанти свердлів, що дає можливість вибрати правильний інструмент для конкретної задачі. Цей свердлильний верстат оснащений асинхронним двигуном, що забезпечує стабільну продуктивність та довговічність. Завдяки дев'яти доступним швидкостям в діапазоні від 280 до 2350 об/хв можна легко налаштувати свердлильний верстат відповідно до вимог вашого проекту. Максимальний хід шпинделя 60 мм дозволяє виконувати глибоке свердління, а робочий стіл можна нахиляти на +/- 45 ° для свердління під кутом. Робочий стіл розміром 170x170 мм забезпечує достатньо місця для вашої заготівлі, а основа 315x195 мм забезпечує стійкість та підтримку. Відстань від шпинделя до робочого столу (270 мм) та від шпинделя до основи (330 мм) розраховані на роботу із заготовками різних розмірів та форм.

На цей настільний свердлильний верстат поширюється гарантія терміном 1 рік, що гарантує його довговічність та ваш спокій. В комплект поставки входить корпус свердлувального верстата з електродвигуном, основа, патрон свердлильний з ключем, поворотний стіл, лещата, захисний кожух патрона, підставка, інструкція з експлуатації з гарантійним талоном, монтажний комплект. У цьому комплексному наборі у вас є все необхідне, щоб впевнено розпочати буріння.

Виберіть настільний свердлильний верстат Edon BD-16/500 для своєї майстерні та випробувайте поєднання потужності, точності та надійності, яке він пропонує для всіх ваших проектів буріння.

Характеристики Свердлильний верстат Edon BD-16/500

  • 220 В
  • 50 Гц
  • 450 Вт
  • 13 мм
  • В16
  • 16 мм
  • 280-2650 об/хв
  • 50 мм
  • 160 х 160 мм
  • 13 кг
  • 430x330x225 мм
  • Сверлильный станок Эдон Edon BD-13/400 - 1 шт Сверлильный патрон 13 мм - 1 шт Комплект крепежа Паспорт - 1 шт Упаковка - 1 шт

Коментарі

    Так само радимо подивитися

    Заказ в 1 клик
    Спасибо!

    Наши менеджеры свяжутся с Вами в ближайшее время!

    Оплата частинами (ПриватБанк) Оплата частинами (ПриватБанк)
    Миттєва розстрочка (ПриватБанк) до 24 місяців Миттєва розстрочка (ПриватБанк) до 24 місяців
    Кредит від Sanse Bank Кредит від Sanse Bank